Aurora Kaarna  holistische praktijk voor mens & dier

Praktijk voor Spirituele Ontwikkeling

COACHING en BEGELEIDING


Aurora Kaarna biedt coaching en ondersteuning aan bij stress, burn-outs, overprikkeling, ADHD en andere intensieve periodes in jouw leven.

We doen dan eerst een intake om te samen te kijken wat jouw uitdagingen en vraagstukken zijn en gaan samen kijken wat het beste bij jou past. Ook de lengte, hoeveelheid van sessies en de lengte hiervan bepreken we. JIJ staat centraal, dus proberen wij dit traject ook zo veel mogelijk volgens jouw wensen te doen. Maar.. groei vraagt soms ook dat je buiten de kaders zult moeten kijken en je zult dan ook uitgedaagd worden jezelf buiten je veilige paden te begeven. Alles met rust en begeleiding. 

Voor het goed volgen van jouw proces wordt vaak aangeraden een dagboek bij te houden. Lukt het je niet elke dag te schrijven? Geen probleem. dan maken we er een week-boek van. Aurora Kaarna is bezig om een eigen "boek" hiervoor te ontwerpen, wat jou volgt binnen jouw proces. 

Paard & Ruiter

Ben jij bezig een paard in te rijden of loop je tegen obstakels aan binnen het wedstrijd-rijden? Wil je een betere band met jouw paard opbouwen en echt begrijpen wat hij of zij door middel van gedrag jou wil vertellen? Hiervoor hebben wij speciale Paard&Ruiter-pakketten. Kijk op de pagina Paard&Ruiter hoe wij jou en jouw paard optimaal kunnen begeleiden. 

Door middel van onze diverse middelen wordt er gekeken hoe we jou het beste kunnen helpen. Wat hebben wij in huis:


Coachingsgesprekken

Eigenlijk heel eenvoudig: praten. Praten over wat je dwars zit, waar je tegenaan loopt, hoe was je week, je dag? Heb je al doelen bereikt? en welke doelen heb je nog of zijn er nieuwe bij gekomen. Maar met praten wordt niet altijd alles gezegd dus heeft Aurora Kaarna ook andere wegen om jou te helpen in huis


Readings

Wacht even.. gaan we op de zweverige toer? Nee. Een reading is niks zweverigs. Onze behandelaar staat erom bekend veel te kunnen ervaren, horen, begrijpen van wat je niet met woorden zegt. En dit kan zij aan jou terug koppelen. Als je ervoor open staat kan zij ook verder kijken naar wat je met je mee brengt. Maar dat gebeurt alleen als jij dat goed vindt. 


Energetische behandelingen

Kijk maar eens HIER als je meer wilt weten over deze vorm van behandelen. Er zijn diverse vormen mogelijk bij Aurora Kaarna en wederom alleen als jij ervoor open staat. Deze vormen kunnen jou helpen beter in je vel te zitten, je doelen te bereiken en tot rust te komen. 


Kickboxen

Kickboxen? Jazeker. Onze ervaring leert dat al dat praten en mediteren etc op zich goed helpt, maar er zijn dagen dat je eigenlijk het liefst alles eruit zou willen gooien. Al die opgekropte energie, alle frustraties waar ze ook vandaan komen. Voor een deel kan dat via het hier verderop besproken drama therapie, maar hoe lekker is het om soms gewoon even niet te praten, maar daadwerkelijk te mogen schoppen en slaan? Niet op onze coach natuurlijk. We hebben daar onze speciale kickbox-zak voor. Eventueel geef het een naam, plak je er jouw frustraties op en dan... knal je het er maar eens even lekker allemaal uit. 


Mindfulness

Bij stress en burn-outs is het goed om eens te kijken naar hoe jij in het leven staat en wellicht dat mindfulness jou kan helpen weer grip te krijgen op je dagelijks leven en alles wat erbij komt kijken. Door op een andere manier naar de zaken te kijken die jou zoveel energie kosten. Mindfulness is een logische manier van kijken naar gebeurtenissen en jouw reacties erop en daar anders mee om gaan. 


Meditatie

Zeker bij stress, burnouts, overprikkelingen, ADHD, maar ook gewoon in het algemene dagelijkse leven is het heel nuttig om af en toe even stil te staan. Even te ademen. Alles buiten te sluiten en tot jezelf terug te keren. Hoe? Dat kun je leren met onder andere meditatie. Je kunt een geleide sessie volgen of leren hoe jezelf thuis kunt mediteren. En nee daarvoor hoef je niet perse in de lotushouding te zitten. 


Drama therapie

Wil jij oefenen met situaties die je moeilijk vind? Of eindelijk eens voluit tegen een bepaald persoon de waarheid vertellen? Of eens bepaalde emoties doorvoelen of even lekker gek doen? Bij drama therapie kan dat allemaal. Jouw begeleider is je tegenspeler en samen kijken jullie wat jij nodig hebt. 


Equine therapie

Equine staat voor paard. En wij hebben er twee die we kunnen gebruiken. Hoe dat werkt? Heel divers. Het paard kan je helpen met zelfvertrouwen, standvastigheid, meebewegen, gedragen worden. Het is niet hetzelfde als rijden: het meeste doe je zelfs naast het paard. 


BuitenLeven therapie

In onze grote tuin hebben wij de mogelijkheid om lekker buiten even bezig te zijn. In de moestuin, met het verzorgen van de dieren of juist even een stoel neerzetten in het zonnetje, even niks te doen en te genieten van de kippen om je heen. Even echt tot rust komen dus. Kijk bij onze Tarieven voor informatie over de sessies.