Aurora Kaarna

Praktijk voor Spirituele Ontwikkeling

Edelstenen


Edelstenen zijn een krachtige bron van energie. De stenen die al eeuwenoud zijn, zijn vaak gevormd in de tijd dat de aarde gevormd werd of de diepere aardlagen naar boven gestuwd werden. Onder heftige kracht zijn de prachtigste vormen en kleuren ontstaan uit de diverse elementen. Deze edelstenen hebben ieder hun eigen kracht in hun vibraties. En het is mogelijk deze te gebruiken om onze eigen vibraties te laten helen. Of dat nu lichamelijk of spiritueel is. 


(Edelsteentherapie kan echter NOOIT een ernstige aandoening volledig verhelpen of een medische behandeling vervangen voor bijv kanker, immuunziekten e.d. Wel kan eht als ONDERSTEUNENDE therapie gebruikt worden)

Bij Aurora Kaarna bieden we 2 vormen aan:

Edelsteentherapie: kom tot rust en laat uw lichaam opladen met behulp van edelstenen. Je kiest zelf de steen of stenen die jij op dat moment nodig hebt. Ga ontspannen zitten of liggen en laat je intuïtie bepalen waar de stenen hun werk mogen doen. Ontspan en laat de vibraties van de stenen doordringen en hun werking doen. 

Edelsteen bepaling: Het is ook mogelijk om, via reading en pendelen, te laten bepalen bij welke edelsteen jij baat hebt, om te dragen of in je omgeving te hebben. Je krijgt een op jouw toegespitste keuze op papier mee, met uitleg. Het is eventueel mogelijk via Aurora Kaarna deze steen ook te kopen. Wij hebben de mogelijkheid binnen jouw budget te zoeken naar de juiste steen of stenen en eventueel vorm (steen, hanger, beeldje etc). 


Kijk bij onze tarieven voor de tarieven van deze sessies.