Aurora Kaarna  holistische praktijk voor mens & dier

Praktijk voor Spirituele Ontwikkeling

Gastenboek / Guest book

 

Gastenboek

Dagmar de Graaff
13-01-23 09:21:49
Wanda is langs geweest bij mijn pony om te achterhalen waarom zij ineens zo afstandelijk was naar haar beste maatje en de mensen om haar heen. Wat heb ik dit als prettig ervaren. Isha heeft haar hart kunnen luchten en dankzij Wanda zijn wij dingen te weten gekomen die wij nog niet wisten en zijn vermoedens bevestigd. Nu ik weet wat er in Isha haar hoofd speelt kan ik hier rekening mee houden in haar training en weet ik op welke vlakken ik haar gerust moet stellen. Ze wist daarnaast precies Isha haar karakter te omschrijven en hoe zij dingen vertelde klonk voor mij alsof ik Isha zelf hoorde praten.

Na ruim een maand een ongelukkig paard te hebben staan zie ik eindelijk weer de oude Isha die contact zoekt met haar maatje en met ons. Heel erg dank hiervoor Wanda! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar mocht het nodig zijn.
Romy Kamerbeek
10-03-21 20:27:00
Mijn lieve paardje Santana is een heel gevoelig paard en heeft erg veel mee gemaakt. Ik heb al eerdere Readings gedaan bij de leermeester van Wanda. Na dat mijn paard nu helaas een blessure had gehad maar extreem graag wilde lopen heb ik Wanda gevraagd om even een gesprekje te voeren met mijn lieve vriend.

Santana is al 22 en na zijn blessure was zijn rug eigenlijk nog niet klaar voor een zadel maar deze lieve man wil zo graag. Hij vertelde Wanda dat hij heel goed kan aangeven wat hij kan en niet en zolang we met een lang teugeltje op buitenrit gaan hij gelukkig is, hij wil niet stil staan en voelt zich in de steek gelaten als hij niks mag, hoe hij het tegen Wanda zei; “ik ben nog niet klaar om op te geven.”

Santana is extreem bang voor aanrakingen en is erg wantrouwend, zometeen krijgt hij weer pijn... Wanda accepteert zijn grenzen en gaat hier dan ook echt niet over heen! Voor Santana is dat zo belangrijk, hij vind het fijn als mensen respect voor hem hebben en dat heeft Wanda. Santana voelde zich comfortabel genoeg om Wanda heel wat te vertellen en hij heeft weer veel kwijt gekund over zijn nare verleden.

Ik raad Wanda erg aan! Zij respecteert het paard en ook zijn of haar grenzen. Super fijne Reading gehad en veel te weten gekomen.
Patty Wammes
20-02-21 16:57:29
Wanda heeft een Reading gedaan bij mijn paard Nash. Eigenlijk heb ik geen grote problemen met Nash, ik was vooral heel benieuwd.

Wanda zag dat Nash als veulen veel alleen heeft gestaan en daardoor een stuk socialisatie naar andere paarden heeft gemist. Dat verklaart waarom Nash lastig is met andere paarden. Ook zag Wanda allemaal fabrieken. Bij de vorige eigenaresse stond ze op een stal die vlak achter een soort industrie aan fabrieken lag. Dit zijn dingen die Wanda niet kon weten en dus vond ik dit een hele bijzondere ervaring. Ik heb met nash geen grote problemen maar toch zijn er dingen duidelijk geworden uit deze Reading!

Bedankt Wanda!
Michelle D.V
16-12-20 18:52:30
Ik heb Wanda gevraagd voor een reading met mijn kat. De vragen die ik bij voorbaat had, werden al beantwoordt in de dingen die Wanda door kreeg na het contact maken met mijn kat. Wanda vertelde, zonder vooraf informatie te hebben ontvangen, dingen die zij echt niet kon weten!

Bij vreemde mensen gedraagt mijn kat zich altijd afstandelijk. Ik vond het heel bijzonder dat zij kon vertellen hoe mijn kat normaal in haar doen en laten is.

Ik vond de reading en kunnen van Wanda héél bijzonder!

Dank je wel Wanda voor deze mooie reading.
Kelly Schotborgh
19-11-20 13:32:37
Bijna een jaar geleden kocht ik Kees als project paard. In dit jaar zijn we er meerdere malen afgevallen, is Kees vaak heel boos op stal en heel boos met zadelen. Ookal merkte ik verschil in gedrag we zijn nog lang niet waar ik haar hebben wil. Daar waar ze blij en gelukkig is. Door onderstaande verhalen van stalgenoten te lezen dacht ik.... Wie weet helpt het Kees. Na de reading met Wanda heb ik een steeds vriendelijker paard, die haar harnas wat vaker wil laten zakken. Daarnaast, en misschien wel het allerbelangrijkste, heb ik veel meer begrip voor Kees haar verhaal. Ik kijk daardoor ook anders naar haar gedrag en ga er anders mee om. Ik ben echt een type die alleen maar geloofd als het bewezen kan worden, dat is met een reading niet feitelijk te doen dus was ik sceptisch. Als ik nu naar mijn Kees kijk denk ik, tja niet alles is gebaseerd op feiten. Kijken en luisteren naar de veranderingen van je paard zijn ook feiten. Wanda, onwijs bedankt en schat zo in tot snel!
Tonen: 5  10