Aurora Kaarna

Praktijk voor Spirituele Ontwikkeling

De praktijk

Over Aurora Kaarna

Aurora Kaarna is opgericht als onderdeel van WanOrde Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling. Waar bij WanOrde de focus ligt op doelen te bereiken die met de buitenwereld te maken hebben, ligt bij Aurora Kaarna de nadruk op het spirituele vlak. Waar halen we onze energie vandaan? Is er meer tussen Hemel en Aarde? En hoe kunnen en mogen we daar gebruik van maken? 

Aurora betekent Licht en de oprichtster Wanda Elkerbout-Meijer werkt dan ook vanuit het Witte Licht dat ons kan omarmen, opladen en ondersteunen.

Kaarna betekent bast als van een boom. Hiermee geven we aan dat we dat Witte Licht door ons lichaam heen kunnen voelen als een voedende energie. En hoe we dat hemelse met het aardse verbinden. En met onze voeten stevig op grond toch contact hebben met de lucht en het licht.

Het woord spiritueel kan mensen een beetje als verheven, hoog gegrepen en misschien zelfs "eng" in de oren klinken, maar niks is minder waar. We zijn allemaal spirituele wezens. Je hoeft er niet voor te zweven. Integendeel: met je voeten "stevig in de klei" kun je veel beter mediteren, want de verbintenis met het hier en nu is zeker belangrijk. 


Over Wanda Elkerbout-Meijer

 'Ik ben mijn hele leven eigenlijk al bezig met het spirituele. Dankzij het opgroeien in de pastorieën die mijn thuis waren, omdat mijn vader predikant was, heb ik veel over "Hemel en Aarde" meegekregen. Ook heb ik als kind al diverse openbaringen gehad omtrent het feit dat er meer is dan mens, dier, aarde. Van jongs af aan had ik door dat ik makkelijk met dieren om kon gaan, dat als ik respect voor hen had en hun verhaal ik datzelfde respect terug kreeg. Dat als ik me verdiepte in hun wezen, ik veel met ze kon bereiken. Ook had ik feilloos door welke mensen goed en welke slecht voor mij waren en kon ik aanvoelen met wie ik op dezelfde golflengte zat. Zelfs met continenten ertussen. Hoe dat echter allemaal werkte wist ik niet zo goed. Maar voor mij was zo in het leven staan en mijn voelsprieten helder houden heel normaal 

In ongeveer 2008 kwam ik in contact met Olav Fränzel die als paardentandarts bij mijn paard kwam. Hij legde uit dat hij met paarden kon communiceren en ik heb een aantal readings bij hem gedaan met mijn eigen paard en later pony. Ook toen merkte ik wel dat het mij wat deed, was erg emotioneel bijvoorbeeld, maar ik legde de link nog niet. Ik was op dat moment nog "te jong". In 2019 gaf Olav een cursus Dierencommunicator en ik heb hieraan meegedaan. Tijdens deze cursus vielen heel veel kwartjes op hun plek. En begon ik te begrijpen wat ik al die jaren had meegedragen: ik ben een medium. Nu ben ik geen fan van deze term dus gebruik liever "communicator" of "counselor". 

Wat het inhoudt is dat ik inderdaad met dieren contact kan leggen. Ik kan hun gevoelens voelen, ik weet hun gedachten en meningen en ook laten ze mij voelen waar de pijn of het ongemak zit. Als dieren verdriet hebben of een andere heftige emotie, komt dat er bij mij uit. Hierdoor kunnen ze dat kwijt en maakt dat ze rustiger worden. Door contact met dieren te leggen kan ik de eigenaren helpen meer begrijp te hebben voor het verhaal van het dier. Zeker bij paarden is er vaak veel bagage van vorige eigenaren, standplaatsen of leerscholen. Door eigenaar en dier dichter naar elkaar te brengen kan het dier meer van zichzelf laten zien en steeds meer zichzelf echt zijn en hebben de eigenaren daar meer begrip en ruimte voor. 

Ik werk ook met mensen. Om na te gaan hoe ze in elkaar steken. Het verschil te duiden tussen wat men wil dat anderen zien en hoe ze zich van binnen voelen en dat als dat niet in balans is, er vaak problemen ontstaan. In communicatie met anderen, maar vaak ook binnen in hun zelf. Ik kan van hieruit dmv coaching helpen of kijken of een bepaalde kleur, edelsteen of Bach remedie verlichting of hulp kan geven.

Daarnaast heb ik gemerkt dat Mindfulness en Meditatie veel mensen kan helpen in hun problematiek, of beter zoals ik het altijd noem hun uitdagingen. Vandaar dat ik ook deze zaken als cursus of in individuele sessies geef. Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling geef ik ook therapie en coaching. Voor meer informatie daarover kan men terecht op www.wanorde.com.'

Tevens sta ik ook niet stil en kan mij steeds verder verdiepen. Hierdoor worden mijn mogelijkheden anderen te helpen ook steeds groter en uitgebreider.