Aurora Kaarna  holistische praktijk voor mens & dier

Praktijk voor Spirituele Ontwikkeling

Paard & Ruiter

  • Reading Bodien edelsteentherapie
  • Jippe Equine Therapie
  • JW reading 1
  • Certificaat dierencommunicator m foto
  • Kato
  • JW


Misschien heb je net je eerste paard, ben je bezig deze te leren kennen of in te rijden. Of je hebt je paard al wat langer, maar er is gedrag wat je niet begrijpt. Of je wilt weten wat jouw paard zijn verleden is geweest. Misschien loop je tegen obstakels aan binnen het wedstrijdrijden. Bij Aurora Kaarna kun je terecht voor hulp hierbij.

Wat zijn onze mogelijkheden:


Reading paard

Bij een reading met jouw paard wort gekeken naar zijn of haar verleden. Wat heeft het dier zoal meegemaakt, met welke trauma's loopt het eventueel rond. Zit er ergens pijn of verdriet? ook wordt er gekeken naar lichamelijke ongemakken. Dit gebeurd via een reading oftewel: praten met paarden. Kijk HIER voor meer informatie. Ook wordt er een chakra meting gedaan om te kijken of daar blokkades zitten die aandacht nodig hebben. 


Healing paard

Naar aanleiding van de reading vind er ook healing plaats: heel maken. Het feit dat het paard emoties kan uiten, gedrag duidelijker wordt en ruiter en paard elkaar beter begrijpen, maakt dat er rust komt. Healing dus. Maar er wordt meer gedaan. Door middel van edelsteentherapie en magnetisering wordt er ook gebruik gemaakt van subtiele energie om trauma's, blokkades en ongemakken in het lichaam aan te pakken.


Reading ruiter

Het kan ook zijn dat jij zelf als ruiter graag een reading wilt hebben. Om te kijken welke zaken er bij jou mogelijk een blokkade kunnen zijn binnen het werken met jouw paard. Een paard pikt namelijk alle subtiele signalen van ons mensen op en kan daar onzeker van worden of op een andere wijze op reageren. 


Energetische behandelingen paard & ruiter

Er zijn diverse energetische behandelingen mogelijk voor zowel paard als ruiter, zoals een volledige Reiki behandeling of een meer gerichte magnetisering. Er kan een edelsteen bepaling gedaan worden om te kijken bij welke edelsteen paard en/of ruiter baat hebben. Of een Bach bloesem bepaling, voor paard en /of ruiter. Daarna kan indien gewenst de Bach remedie ook meteen gemaakt en aangekocht worden voor een direkte start van de ondersteuning. 

Een reading, edelsteenbepaling of BACH bloesem bepaling kan ook op afstand worden gedaan op basis van een recente foto. 

Kijk bij Energetische behandelingen  en onze Tarieven voor meer informatie. 


Kruiden-bepaling

Het is ook mogelijk, ter ondersteuning van het lichaam en stofwisseling van het paard, om een kruiden-bepaling te laten uitvoeren. Dit kan ook op afstand. Wij werken hierbij samen met Zeldenrust Haystack waardoor de kruiden, van uitstekende kwaliteit, op basis van onze bepaling direct bij jou thuis kan worden bezorgd. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van de kruiden. Bij bestelling via ons krijg je 5% korting op de betreffende kruiden(mix). 


Begeleidingspakket

Als je behoefte hebt aan een wat langere begeleiding bij het werken met jouw paard en de opbouw van jullie relatie, of bijvoorbeeld richting het wedstrijd rijden, kun je gebruik maken van een begeleidingspakket Paard & Ruiter. Hierin begrepen zit een eerste intake gesprek, waarbij we kijken waar je tegen aan loopt en wat jouw doelen zijn. Tijdens deze eerste kennismaking wordt er ook een reading gedaan van jouw paard inclusief chakra meting en healing. We kijken dan samen wat jullie verder nodig hebben. Dit kunnen meer energetische behandelingen zijn, gesprekken, persoonlijke begeleiding voor de ruiter etc. Het pakket bestaat uit 5 sessies (incl de kennismaking) over een nader af te spreken termijn. Bij urgente zaken kan dit bijvoorbeeld wekelijks zijn. Maar als de behoefte is om eens per maand of 3 maanden te komen kan dat ook. Het pakket is daarna eventueel uit te breiden met extra sessies. 

Kijk bij Tarieven voor de kosten van deze Paard & Ruiter combinatie pakketten.

Readings op afstand en bepalingen van edelstenen, Bach bloesem remedie of kruiden zijn ook via onze webwinkel aan te vragen.