Aurora Kaarna

Praktijk voor Spirituele Ontwikkeling

READINGS


WAT IS EEN READING?

Een "reading" of 'lezing' klinkt sommige mensen als heel veel hocus pocus in de oren. Een beetje ongrijpbaar, een beetje eng, een beetje onzin en raar. Deze gevoelens zijn begrijpelijk want in onze cultuur is "readen", oftewel contact leggen met het spirituele, met overledenen of met de geest van een ander, niet een normaal verschijnsel. Verbaasd het je als ik zeg dat we het allemaal doen? Ken je het effect dat de haren in je nek overeind gaan staan bij bepaalde mensen? Het onderbuik-gevoel dat er iets niet pluis is? Dat toen je je paard, hond, kat of welk dier dan ook uit koos of tegen kwam, je een "klik" voelde: "JA, DIE moet ik hebben, die past bij mij". Het idee dat je partner je "zielsverwant" is? Het zijn allemaal voorbeelden waarbij zelfs wij westerse nuchtere mensen in contact zijn met ons spirituele zelf. 

Sommige mensen kunnen een stap verder. Die zijn zo gevoelig voor deze indrukken dat er op die "telefoonlijn" veel meer binnen komt dan alleen maar dat onderbuikgevoel. En door training, door het toe te staan en door ervaringen ermee op te doen dat je "goed zit" kun je die verbinding steeds verder uitdiepen. En sommige mensen zijn al vanaf geboorte zo fijn afgestemd. Ik, Wanda Meijer, ben zo'n mens die wat stappen verder kan, die een contact kan leggen waarbij dieren maar ook mensen hun gevoelens naar buiten kunnen brengen. En ook contact kan leggen met het hiernamaals. 

Als ik een reading doe maak ik contact met het dier of mens. Ik kan hun gevoelens voelen, ik weet hun gedachten en meningen en ook laten ze mij voelen waar de pijn of het ongemak zit. Als dieren verdriet hebben of een andere heftige emotie, komt dat er bij mij uit. Ik sta dan fysiek te huilen bijvoorbeeld. Hierdoor kunnen dieren dat gevoel en opgekropte spanning kwijt en maakt dat ze rustiger worden. Door contact met dieren te leggen kan ik de eigenaren helpen meer begrijp te hebben voor het verhaal van het dier. Zeker bij paarden is er vaak veel bagage van vorige eigenaren, standplaatsen of leerscholen. Door eigenaar en dier dichter naar elkaar te brengen kan het dier meer van zichzelf laten zien en steeds meer zichzelf echt zijn en hebben de eigenaren daar meer begrip en ruimte voor. 

Ik werk ook met mensen. Om na te gaan hoe ze in elkaar steken. Het verschil te duiden tussen wat men wil dat anderen zien en hoe ze zich van binnen voelen en dat als dat n iet in balans is, er vaak problemen ontstaan. In communicatie met anderen, maar vaak ook binnen in hun zelf. Ik kan van hieruit dmv coaching helpen of kijken of een bepaalde kleur, edelsteen of Bach remedie verlichting of hulp kan geven.

WERKWIJZE

Een reading op dieren kan ik op diverse manieren doen:

* Foto-reading: hierbij stuur je mij een foto van je dier en enkele basis gegevens. Ik wil niet te veel informatie, want dat kan de reading beïnvloeden. Heb je gerichte vragen dan kan dat uiteraard doorgegeven worden. Ik doe mijn reading binnen 36 uur na ontvangst van betaling, maak daarvan een verslag en dat krijg je terug per email. (helaas moet ik de voorwaarde van betaling vooraf eraan verbinden wegens slechte ervaringen met niet-betalers na levering van de reading. ik vraag hiervoor je begrip)

* Foto-reading met Zoom-contact: ook hierbij stuur je mij een foto van het dier met enkele basisgegevens. Ik heb dan contact met je via een Zoom chat. Je bent dan getuige van de reading die ik dus live doe. Voordeel is dat je direct kan reageren en we wat meer interactie hebben voor als er vervolgvragen zijn.

* Semi-live reading: ivm corona doe ik ook readings live via Zoom of Facetime. Hiervoor moet het dier wel aanwezig zijn bij de eigenaar en maak ik via de verbinding contact met het dier. 

* Live reading: ik kom bij jou en je dier op bezoek om direct contact te maken met het dier en zo dus in levende lijve de reading te doen.


Een reading op jou als persoon kan ook via bovenstaande methodes. Dus Foto-reading, Semi-live door Zoom of een huisbezoek. 

Klik HIER voor de tarieven