auroraKAARNA holistische praktijk voor mens & dier
 

Voorwaarden en Bepalingen
KLACHTEN 

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.
Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.
Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.
Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.
Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.
Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

WEBWINKEL

Levering: Wij doen ons best de producten zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Tevens proberen wij de producten zo goed mogelijk in te pakken voor verzending. Aurora Kaarna is niet verantwoordelijk voor eventuele breuk of schade tijdens het transport door Post.nl.
Betaling: de afhandeling van uw bestelling vind plaats na ontvangst van de betaling op onze rekening of via PayPal. Tenzij u heeft aangegeven de producten op te willen komen halen. Dan kan de betaling plaats vinden bij het ophalen. 

Bij Readings en bepalingen via de webwinkel: Voor een reading of bepaling op afstand is een recente foto noodzakelijk van de betreffende persoon of dier. Als wij  geen email met foto van u ontvangen hebben (zoals aangegeven bij het betreffende product), zullen wij eenmalig contact opnemen om deze alsnog te krijgen.
Verzendkosten: zijn gebaseerd op het versturen per pakketpost van Post.nl en afhankelijk van de gekozen betaalwijze.
Kosten van verzending naar het buitenland wijken af. Neem hiervoor contact met ons op.
E-mailen
Bellen
Info