auroraKAARNA holistische praktijk voor mens & dier
 

Webshop

Voor de directe aanschaf van bijvoorbeeld een Bach bloesem remedie of een essentiële olie melange of andere producten voor een holistische of spirituele levensstijl. 

 Weet je niet precies welke Bach remedie, edelsteen of essentiële olie je nodig hebt of welk kruid geschikt is voor je paard op dit moment? Neem dan contact op of vraag via de webshop een bepaling aan.

Let op: Bij afhalen op de praktijk betaal je GEEN verzend/verwerkingskosten. Bij verzenden komt er € 8 aan porto en verwerkingskosten bij. De keuze voor afhalen of verzenden kun je aangeven bij de betaalwijze bij het afrekenen. 

Aurora Kaarna WebShop

Holistische WebShop

Bach bloesem remedie

Bach Bloesem Remedies zijn geschikt voor mens, paard, hond, kat en overige dieren en ondersteunen de emotionele en psychische gemoedstoestand. Een remedie kan afgestemd worden op de mens of het dier waarvoor het bestemd is d.m.v. een bepaling op een foto.

Edelstenen

Edelstenen zijn prachtig om neer te zetten of om als sieraad te dragen. Maar edelstenen kunnen nog veel meer. De trillingsfrequentie van elke soort kan gebruikt worden voor lichamelijke en/of emotionele ondersteuning. Binnen de holistische praktijk worden deze dan ook als energetische therapie-vorm ingezet. Edelstenen zijn voor dit doeleinde ook lang inzetbaar voor mens en dier.

Essentiële Olieën

Essentiële oliën zijn er in veel soorten. Naast dat ze lekker ruiken, zijn ze ook inzetbaar voor emotionele en lichamelijke klachten. Bij de oliën staat vermeld waar deze geschikt voor zijn en hoe je ze kunt toepassen. Weet je niet welke olie er nodig is, kan dit via een foto bepaald worden. Essentiële oliën zijn geschikt voor mens, paard en hond. Voor katten zijn de meeste oliën NIET geschikt.

Kruiden

De Kruiden en Kruidenmixen zijn speciaal voor paarden geschikt, maar kunnen ook ingezet worden bij bijvoorbeeld konijnen en cavia's. Welke kruiden nodig zijn kan via een foto bepaald worden.

Overige producten

In deze categorie kun je diverse andere producten vinden voor een holistische of spirituele levensstijl.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@aurorakaarna.nl

E-mailen
Bellen
Info